Raspisan konkurs za najbolje obrade čuvene numere iz kultne serije “Složna braća”

ETM Produkcija raspisala je konkurs za odabir 12 najboljih i najkreativnijih obrada naslovne numere kultne serije “Složna braća” koje će postati buduće odjavne špice i neki novi soundtrack koji će obeležiti novu sezonu istoimene serije čije je snimanje počelo 15. maja u studiju u Šimanovcima.

Potrebno je da učesnici konkursa na drugačiji, originalan i kreativan način snime obradu čuvene numere u vidu audio ili video zapisa u trajanju do 2 minuta, u žanrovskom maniru po slobodnom izboru. Kompozicije mogu biti izvedene u jazz, pank, rock ’n roll, folk ili bilo kom drugom žanru. Važno je naglasiti da snimak ne mora biti studijski, a obradu bi trebalo započeti dobro poznatim refrenom: “U kafani složna braća..“ Snimak je zajedno sa kratkom biografijom, potrebno poslati na e-mail ajpokidaj@gmail.com.

Snimke je potrebno poslati najkasnije do 15. juna. Žiri koji će odlučivati o pobednicima, čine proslavljeni muzičari Dr Nele Karajlić, Bojan Ivković i Nevena Filipović. Odabrani izvođači imaće mogućnost da svoju obradu snime u profesionalnom muzičkom studiju i da snime video spot na originalnom setu serije, uz druženje sa filmskom ekipom i glumcima.