Pala zadnja klapa serije “Složna Braća – The Nekst Đeneration”

Nakon nešto više od 2 meseca snimanja, u studiju i na različitim lokacijama u okolini Beograda, danas je u ranim jutarnjim časovima, na veliku radost celokupne ekipe, uspešno završeno snimanje serije Složna braća -The next Đeneration.

Scenarista i idejni kreator serije, Dr Nele Karajlić, sa neskrivenim uzbuđenjem zahvalio se svim članovima ekipe, svim sektorima počevši od producenata, glumaca, statista, snimatelja, scenografa, kostimografa, šminkera, vozača i svih drugih koji su svojim predanim radom doprineli uspešnom završetku snimanja, istakavši da će ga pamtiti po neverovatnoj količini smeha, vedroj i pozitivnoj atmosferi koja je pratila skoro svaki snimljeni kadar. “Napravili smo jako dobru stvar, ali nemojte o tome suditi odmah, već za jedno 30 godina, toliko traju garancije koje ja dajem, a to više ne može ni mercedes”, izjavio je Karajlić u svom prepoznatljivom maniru.

Jedan od izvršnih producenata serije Nenad Okanović, izrazio je svoje ogromno zadovoljstvo što je imao priliku da bude deo jednog ovako zanimljivog i za njega lično vrlo značajnog projekta, čiju je prvu fazu realizacije pratio i u njoj uživao tokom svih 50 i nesto snimajućih dana i to u godini koju su pratili mnogi izazovi. Druga faza postprodukcije tek predstoji, a nakon nje emitovanje serije očekuje se u kasnu jesen ili proleće naredne godine.

Impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Raletom Milenkovićem, Sergejem Trifunovićem, Nikolom Pejakovićem, Markom Gverom, Ljubišom Savanovićem, Nenadom Okanovićem, Mimom Karadžićem, Darkom Ostojićem i drugima, tokom poslednja dva meseca snimala je u studiju u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim zanimljivim lokacijama u okolini Beograda. Scenario i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. Sponzor serije je Telekom, a za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM Produkcija.